Regler og vilkår

Nettsiden «Jakten-hjerter» er en del av TV2.no. På « Jakten-hjerter » kan du laste opp bilder av noe du finner i naturen som er formet som et hjerte. Alle kan delta. Ingen hjerter er for store og ingen er for små. Skriv gjerne hvor du tok bildet!

Når Jakten på kjærligheten starter på TV i høst kårer vi to vinnere. Den ene vinneren blir kåret av en kjærlighetsjury, og den vinneren får en drømmeweekend for to på Norefjell Spa & Resort. Bildet med flest stemmer vinner en Grundig Fine Arts 40” LED-TV.

Regler og vilkår

1. Jakten-hjerter er en konkurranse som går på TV2.no sommeren 2012.

2. Konkurransen avsluttes når «Jakten på kjærligheten» starter på TV.

TV 2-utvalgte

I sommer plukker vi også ut bilder som vi liker. De får et TV 2-stempel på bildet.

Vinnere

1. Den ene vinneren blir valgt ut av en jury bestående av Jakten på kjærligheten-redaksjonen. Vinneren får en romantisk weekend for to på Norefjell Spa & Resport.

2. Alle som vil kan stemme fram sine favorittbilder på http://dinebilder.tv2.no/jakten-hjerter/bilder/. Du kan stemme på flere bilder, men bare én gang pr. dag på samme bildet. Antall stemmer teller for den ene vinneren som vinner en hovedvinnerne som vinner Grundig Fine Arts 40” LED-TV.

3. TV 2 forbeholder seg retten til å offentliggjøre alle bidrag vederlagsfritt i forbindelse med konkurransen, på TV 2, på konkurransens nettside og på TV2.no. TV 2 forbeholder seg også retten til å benytte innsendte bidrag i forbindelse med profilering av konkurransen. I den grad det er praktisk gjennomførbart vil bildene bli kreditert med opphavsmannens navn.

4. Vinnere vil bli kontaktet på e-post kort tid etter at de har blitt plukket ut. Vinnere vil også bli offentliggjort på TV2.no. Personopplysninger du gir om deg selv er nødvendig for konkurransens administrasjon, men vil ikke under noen omstendighet bli gitt videre til en tredjepart.

5. Man kan sende inn så mange bidrag man vil, men kun bilder man har tatt selv. Det er innsenderens ansvar å sørge for å ha opphavsrett/fotorett til bildene og å sørge for at eventuelle personer på bildene har godkjent at bildene offentliggjøres.

6. Rettsstridige, upassende eller krenkende fotografier vil bli forkastet og ikke vurdert. Arrangørene og produsentene av konkurransen forbeholder seg retten til å utestenge deltakere dersom det oppdages juks, brudd på reglement, sabotasje eller lignende.

7. Konkurransen er åpen for alle, unntatt ansatte og familie av ansatte i TV 2 og Nordisk Film TV.

Antall visninger